Estado actual
No Inscrito
Precio
250,00 €
Primeros pasos

Quan es combinen les peces soltes, sovint es donen escenaris creatius i imaginatius als quals podem anomenar Mini Mons. El joc dels Mini Mons és un tipus de joc imaginatiu i de rols que convida i provoca als infants a ser creatius i espontanis en un context de joc dramàtic-representatiu, de la mateixa manera que ho fan moltes altres activitats de la vida quotidiana.

Un aspecte que sovint no es té en consideració, és que el joc amb Mini Mons no s’afavoreix o es fomenta, sinó que forma part d’un dels estadis evolutius del joc de Construccions, per la qual cosa és des d’aquest joc que l’infant conquista el joc dramàtic i representatiu al que al·ludeix el joc amb Mini Mons.

Un cop s’ha conquerit aquest tipus de joc representatiu, els Mini Mons ofereixen una multiplicitat de possibilitats per a treballar sabers de ciències, medi, llenguatge digital, història, etc.

En aquesta formació abordarem els perquès d’aquest joc, el seu sentit i significat més profund, així com el material, l’organització de l’espai i l’evolució per a poder fer un recorregut general per tota l’etapa d’educació infantil i primària.