PER TAL DE FER LA MATRÍCULA, CAL ENVIAR UN MAIL A HOLA@VERPENSARSENTIR.COM. T’INDICARÉ QUIN ÉS EL PROCEDIMENT PER A INSCRIURE’T.

Primera edició d’una formació amb un format mixte (online i presencial) que pretèn oferir una mirada global i conscient del canvi i transformació en l’educació infantil (de 2 a 8 anys).

Són molts els centres educatius i els professionals de l’educació que caminen revisant la manera de fer i desitjant un canvi de paradigma i de model pedagògic. Reflexionem sobre quin és el paper de l’escola a l’actualitat i el reformulem, caminant cap a un model més viu, amable, respectuós i significatiu pels infants.

En aquesta formació anem a parlar de molts temes que inquieten en aquests processos de transformació: quin tipus d’educació; com acollir la part currícular; com acompanyar processos d’aprenentatge; com observar i avaluar; de quina forma organitzar i preparar ambients, microespais i altres estructures que permetin aprenentatges significatius; com gestionar els temps i ritmes del dia a dia; quin és el paper de les famílies; com compartir aquests processos amb la resta del claustre…

Està pensada per a professionals de l’educació que acompanyen infants de 2 a 8 anys

Una formació de 56,5 hores en directe (de les quals 28 hores són presencials 100%) més 53,5 hores de formació online i treball personal, en total 110 hores, per a totes aquelles persones, professionals de l’educació o vinculades amb el món de l’ensenyament, que volen tenir un fonament sòlid sobre el que construir una escola amable que tingui en compte els moments evolutius i doni resposta a les necessitats de la infància.

Jenny Silvente, mare de 2 petits, mestra d’educació infantil, psicomotricista. Especialista en neuropsicologia i en processos d’innovació curricular.

Formadora de mestres des de l’any 2014. Al capdavant de Veure Pensar Sentir des del 2010 i co-fundadora de Meraki, un espai d’aprenentatge a la Natura.

Pots contactar amb mi si necessites més informació a través del mail hola@verpensarsentir.com

CANVIS I TRANSFORMACIONS 21-22

PER TAL DE FER LA MATRÍCULA, CAL ENVIAR UN MAIL A HOLA@VERPENSARSENTIR.COM. T’INDICARÉ QUIN ÉS EL PROCEDIMENT PER A INSCRIURE’T.